Apartmanok

Budaguide Central Apartmanok

Üdvözli vendégeit a Budaguide Central apartmanok! Modern, fiatalos berendezésű apartmannal várjuk vendégeinket Budapest szívében a VII kerületben. Az apartmanok jellegzetes budapesti századfordulós házban találhatók, melyek könnyen megközelíthetők tömegközlekedéssel. Központi fekvésének köszönhetően egy lépésnyire van minden mi egy kellemes itt tartózkodáshoz szükséges: főbb látnivalók, éttermek, üzletek, kávézók, éjszakai szórakozó helyek, bárok.

 

  • Hotel Corvinus Kempinski
  • Hotel Corvinus Kempinski
  • Hotel Corvinus Kempinski
  • Hotel Corvinus Kempinski
  • Hotel Corvinus Kempinski
  • Hotel Corvinus Kempinski

 

Apartman I.

A nagyobbik apartman 45nm nagyságú, két lakrésszel: nappali, konyha, ebédlő, toalett egységgel a földszinten és az álló galérián egy háló résszel és fürdőszobával. A nappaliban kétszemélyes kihúzható kanapé (200cm * 140cm) található, míg a hálórészben franciaágy (200cm * 180cm) áll a vendégek rendelkezésére.

Apartman II.

A kisebbik apartman 39nm alapterületű, melyben a földszinten konyha, nappali, étkező és fürdőszoba, míg a galérián egy hálórész + toalett, szolgálja a vendégek kényelmét. A nappaliban kétszemélyes kihúzható kanapé (200cm* 140cm) található, míg a hálórészben franciaágy (200cm * 160cm) áll a vendégek rendelkezésére.

 

Felszereltség:

Nem dohányzó apartmanjaink teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek (főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, edények, tányérok, poharak, evőeszközök, konyharuhák). A vendégek kényelmét, a 4fős ebédlőasztal, kábel TV nemzetközi programokkal, WIFI hozzáférés, klíma biztosítja.

További felszereltség: ágynemű, törülköző, egyedi fűtésszabályozás, szekrények, hajszárító.

 

Megközelítés:

Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről: Tömegközlekedéssel a 100E jelzésű repülőtéri közvetlen autóbuszjáratával az Astoria megállóig kell bemenni, majd 13 perces séta után apartmanunk a Kertész utca sarkán lesz található. A reptéri autóbusz menetjegyének díja 900.- HUF, melyet a buszsofőrnél és a BKK jegy automatáknál tudnak megvásárolni. 

Taxi: Zóna taxival a tarifa fix, 22 EUR/autó. A repülőtéren keresse a Zóna Taxi pultját és vásárolja meg jegyét még beszállás előtt.

Autóval: GPS koordináták: 47.499611, 19.067867

Keleti Pályaudvar: 2-es metróval a Blaha Lujza térig, majd a 4,6-os villamossal a Wesselényi utcáig. Ott kb. 300 métert besétál a Wesselényi utcán és az első keresztutcánál (Kertész utca) találja apartmanunkat.

Nyugati Pályaudvar: A pályaudvar előtt felszáll a 4,6-os villamosra a Petőfi híd irányába és a Wesselényi utcánál leszáll. Innen a Wesselényi utcán lesétál kb. 300 métert a Kertész utcáig (első keresztutca), melynek sarkán található apartmanunk.

Déli Pályaudvar: 2-es metróval a Blaha Lujza térig, majd a 4,6-os villamossal a Wesselényi utcáig. Ott kb. 300 métert besétál a Wesselényi utcán és az első keresztutcánál (Kertész utca) találja apartmanunkat.